Анекдоты про украинцев =) wap[iks] 28.03.09, 18:25 - Куме! А що це у вас свитло по ночам горить? - Та, куме, хиба вы не знаете, що вся Европа пры свитли трахаеться? На следующий день... - Куме! А що це у вас свитло теж всю нич горило? - Та, куме, ото спасыби вам. Я теж пры свитли спробував. - Ну и як? - Та, куме, класно. Усё ж выдно! Цыцькы - о! Жопа - о! А дитям яка забава... --------------- wap[iks] 28.03.09, 18:28 В Украинськом сели, в колгоспи(колхозе), под названием "Сто рокив бэз урожаю" Голова(председатель)ведет собрание: В 2005-му роци (году) мы посиялы 500га картопли. Все: Ураааа... Голова: Колорадьськый жук ии зъив(съел). Все возмущенно: Ууууу... Голова: В 2006-му роци мы посиялы 1000га картопли! Все: Уряяя... Голова: Также колорадськый жук ии зъив. Все возмущенно: Ууууу... Голова: В 2007-му роци мы посиемо 2000га картопли! Все: Урааааааа!!! Голова: ХАЙ ВИН СУ*А ПОДАВЕЦЯ!!! --------------- wap[iks] 28.03.09, 18:29 Два хохла. Один -весь перебинтованный. - Мыкола, шо з тобою? - Да жинка мышей ловить, так усю хату мышеловками уставила. - А ты тут при чём? - Так вона ж их на сало ловить!!! --------------- wap[iks] 28.03.09, 18:30 Дед Панас и внук пьют чай. Внук только что вернулся из сельпо, и расспрашивает деда. - Дiду, а правду люды кажут, що у тэбэ в лiсу три танка е? - Брэшуть, внучку, брэшуть. - Дiду, а правду люды кажут, що у тэбэ в лiсу пять пушек? - Брэшуть, внучку, брэшуть. - А шо у тiм озэрку пiдводна лодка плавае? - От чого нэма, того нэма... --------------- wap[iks] 28.03.09, 18:32 Едут в купе хохол и негр. Хохол достаёт сало, негр его спрашивает: - Это что? - Сало. - Разве это сало? И достаёт шматок слонового сала. Едут дальше. Достаёт хохол окорочок, негр: - Это что? - Ножки Буша! Негр достал страусинный окорочок и говорит: -Вот ножки Буша! Хохол загрустил. Едут дальше. Хохол достаёт арбуз, а негр спрашивает: - Это что? - Что-что -крыжовник! --------------- Gothic_Metal 28.03.09, 23:20 Половина слов непонятно --------------- Deidra 28.03.09, 23:36 Мне всё понятно, вообще прелесть этот украинский язык :up: --------------- Gothic_Metal 28.03.09, 23:44 Крыжовник :fine: --------------- Philosof 29.03.09, 9:54 ЖалкО, что не на.. Чистiй мовi. Я з України:))) --------------- Philosof 29.03.09, 9:57 И поменял бы просто, Про украинцев там, потому что так не очень красиво! --------------- Philosof 29.03.09, 10:01 Зима. Під вечір в українське село входить загін свиней, озброєних автоматами. Перепиняють якогось перехожого і питають: - А ну кажи но, чоловіче, хохли в селі є? --------------- Philosof 29.03.09, 10:09 Один одесит (О) їде в турпоїздку в Італію, інший його повчає: "Всі італійцішахраї. На будь-яку ціну, яку тобі запропонують, сміливо можеш давати половину!" Йде той одесит вже по Риму, раптом бачить, на вітрині годинник гарний висить. Викликає продавця (П) і запитує ціну. П. - 10000 євро. О. - 5000 євро. П. - 9000 євро. О. - 4500 євро. П. - (здивований) -8000 євро. О. - 4000 євро. П. - Слухай, ти звідки такий взявся? О. - Я з Одеси. П. - А, Одеса...Знаєш, я на честь дружби між нашими містами віддаю тобі цього годинника просто так, задарма! О. - Тоді давайте 2! --------------- BeUseful 04.04.09, 14:01 Название темы колбасит,веет каким то пренебрежением и не вызывает у меня восторга к ее автору.. --------------- Veshok 04.04.09, 22:32 Изменил название темы --------------- BeUseful 08.04.09, 7:31 Изменил название темы спасибо:) --------------- NEST 19.06.09, 22:57 Ющенко заявил,что Украина возьмет в кредит 16,5 миллиардов евро на два года под 100% годовых,и его не волнует,как этот кредит будет отдавать Тимошенко. --------------- mr.Stec 27.02.10, 2:41 — Кум, что ты делаешь в моем погребе? — Тебя ищу. — А сало зачем съел? — А чтобы под ногами не мешалось --------------- -Dim@$- 28.02.10, 13:41 Eдут в купе русский, украинец, армянин. Проходит полчаса, надо знакомиться. Хохол протягивает руку, говорит: - Мыкола, запорожец. - Сергей, москвич - отвечает русский. Армянин с понтом так: - Ашот, BМW... --------------- Sona 01.03.10, 21:54 Помирає старий Бандерівець і кличе до себе священика, щоб висповідатися: - Хтів би м, святий отче висповідатися перед тим як вмру - То кажіть, чим с-те прогнівили Господа Бога нашого? - Та, вбив 26 москалів, 24 комуністи; - Зачекайте, ви спочатку висповідайтеся, а про добрі справи пізніше побалакаємо! 1946-й рік піймали москалі бендерівця і проводять профілактику. - Ось тобі німець, ось тобі москаль. Кого будеш стріляти? - Та певно що москаля. Відлупцювали і знов питають. - Ось тобі німець, ось тобі москаль. Кого будеш стріляти? - Та певно що москаля. Знову били тай питають третій раз. - Кого будеш стріляти? Партизан питає комісара: - А ти кого? Комісар - Я канешно немца. Бандерівець каже: - Ти диви мені знов москаль лишився --------------- STORM 27.12.12, 13:14 В подфорум анекдоты. ---------------